Retourneren

Retourneren 

 

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen 4,95 per pakket. Nu tijdelijk gratis retourneren! 

 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

  • Ik wil graag mijn product ruilen 

Wil je het product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@bymamboo.com. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

 

  • Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor jou te wijzigen.

 

  • Ik wil GRATIS retourneren

Wil je graag het product retourneren en gebruik maken van onze periodieke gratis retouractie? Stuur ons dan een mail via info@bymamboo.com en ontvang een gratis retourlabel! *

 

  • Ik heb een andere vraag over retourneren

Heb je nog andere vragen over een artikel dat je graag wilt retourneren? Klik dan op contact.